foto kopen - LYSVIK PHOTOS

Foto kopen voor online of geprinte media


Makers van online en geprinte media weten dat een goed beeld onmisbaar is voor een publicatie met zeggingskracht. Visualisatie is immers de sleutel om aandacht van de bezoeker te krijgen en te houden. Op deze beeldbank is er een grote keuze aan stockfoto's waar u uit kunt putten. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Bestellen gaat eenvoudig via buy-knop op deze website of per telefoon. Staat de door u gewenste foto er niet bij of kunt u deze niet direct vinden? Bel dan 06 1511 3682 voor ondersteuning of stuur een mail naar info@alblasserwaard.nl. Op verzoek kunnen ook foto's op maat worden gemaakt.

Foto kopen voor decoratie


De Alblasserwaard is er om trots op te zijn! De stockfoto's in deze beeldbank vinden dan ook hun weg naar klanten die er hun kantoor of woning mee verfraaien. U maakt met fotoprints uit eigen omgeving dan ook een statement.

Gegarandeerde kwaliteit


Alle foto's in deze beeldbank zijn gemaakt met professionele camera's en zijn van zeer hoge kwaliteit. Ook zijn alle foto's op 100% beeldgrootte gecontroleerd en nabewerkt. Kwaliteit is dus gegarandeerd.

Beschikbare beeldformaten


Standaard is er keuze uit 4 beeldformaten:
- Web formaat (640×480 pixels)
- Low-Res 1Mpix (~1280×960 pixels)
- Hi-Res 4Mpix (~2240×1680 pixels)
- Original (up to 7360×4912 pixels)
Wilt u een afwijkende afmeting/resolutie, neem dan contact op.

Foto bestellen

Klik in de rechteronderhoek op het pijltje om de Share-box te openen. U kunt nu de link van de foto selecteren en kopiëren. Plak deze link in het het bestelformulier.

Powered by SmugMug Log In